Det här receptet har jag fått av vår granne , dom är riktigt goda
Det bästa är att dom ska vara i frysen tills man börjar med kaffet
Jag brukar använda dinkelmjöl jag tål det bättre än vetemjöl
Här är vädret vackert idag med sol och några grader kallt
♥♥♥♥♥♥
Chokladfrysmuffins
2 ägg
3 dl socker
100 gr smör
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 msk kakao
1 ½ dl mjöl
Fyllning :
100 gr margarin
4 msk socker
2 tsk idealmjöl
4 tsk kakao
1 dl grädde
1 dl mjölk
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret och blanda ner i äggsmeten, blanda övriga ingredienser
och vispa ner i smeten
Häll upp i muffinsformar, ca 1 stor msk i varje form.
Grädda i 15 minuter
Koka därefter ihop till fyllningen och låt koka i 1-2 minuter.
Rör hela tiden, det kokar lätt över och kan bränna fast i botten.
Låt svalna och häll i muffisarna.
Ställ muffisarna i frysen, tag fram 5 min innan servering
1 kommentar:
Detta måste jag bara göra ikväll. Jag får besök imorgon av ett par som ska titta på sin valp.
Skicka en kommentar